AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda tırmanmak

Kahve falında dağda tırmanmak

Kahve falında dağda tırmanmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, haneye dertlerin gireceğine , ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında hira dağına tırmanmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda dağa tırmanmak büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda tırmanmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağlara tırmanmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz dağına tırmanmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dağa tırmanmak siparişlerinin çoğalacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir