AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz dağına tırmanmak

Kahve falında buz dağına tırmanmak

Kahve falında buz dağına tırmanmak bir takım sorunlar çıkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz dağına tırmanmak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında buz dağına tırmanmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinin dağa tırmandığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dağa tırmanmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek geçim kaygısı duymayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir