AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında dağ zirvesinde olmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, masumluğunu ispat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir