AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira dağına tırmanmak

Kahve falında hira dağına tırmanmak

Kahve falında hira dağına tırmanmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hira dağına tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek el açmayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik dağa tırmanmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağda tırmanmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir dağa tırmanmak ticarete adım atacağına, zenginliğinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir