AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda dağa tırmanmak

Kahve falında karda dağa tırmanmak

Kahve falında karda dağa tırmanmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, mal kaybına uğrayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, şeytana uyacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında karda dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında karda dağa tırmanmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda tırmanmak huzurlu günlerin geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardan dağ görmek sorunları ortadan kaldıracağına, küskünlüklerin oluşacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalettir.

Kahve falında dağ tırmanmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında dağlara tırmanmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir