AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlara tırmanmak

Kahve falında dağlara tırmanmak

Kahve falında dağlara tırmanmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yarınlarına inanacağına, terfi alamayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında dağlara tırmanmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Kahve falında dağlara tırmanmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet eder.

Kahve falında hira dağına tırmanmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Kahve falında atla dağa tırmanmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine inanılır.

Kahve falında karda dağa tırmanmak kazanç kapılarının açılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, manevi olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir