AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa tırmanmak

Kahve falında dağa tırmanmak

Kahve falında dağa tırmanmak uykusuz geceler yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hak yolunu tutacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında hira dağına tırmanmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dağa tırmandığını görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek adının fesada karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atla dağa tırmanmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaşam standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağı tırmanmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir