AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan su geldiğini görmek

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, vefakar bir insan olunacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok kötü günler geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan su geldiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun geldiğini görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek bağının ve bahçesinin de artacağına, evlatlarının hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir