AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve su görmek

Kahve falında dağ ve su görmek

Kahve falında dağ ve su görmek planların boşa gideceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, istediği gibi yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ ve su gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda su içmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında dağdan akan su görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Kahve falında dağ suyu içmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su dağıttığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ ve su görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Kahve falında dağlardan akan su görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir