AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaoğlu öpmek

Kahve falında amcaoğlu öpmek

Kahve falında amcaoğlu öpmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcaoğlu öpmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında amcasının elini öpmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcaoğlu öpmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında amca oğlunu öpmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında amca eli öpmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında amca öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, oldukça büyük başarılara yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızını öpmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir