AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca eli öpmek

Kahve falında amca eli öpmek

Kahve falında amca eli öpmek şen kahkahalar atacağına, büyük zorluklar geçireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında amca eli öpmek gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında amcanın elini öpmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcamın elini öpmek sevinç ve mutluluğa, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca eli öpmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında amca elini öpmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında amcasının elini öpmek ayıplanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir