AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızını öpmek

Kahve falında amca kızını öpmek

Kahve falında amca kızını öpmek makbul olan mallar edineceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, istediği gibi yaşayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında amca kızını öpmek gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında amca kızını öpmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek Allah’ın inayetini kazanacağına, kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında amcaoğlu öpmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına inanılır.

Kahve falında amcamın elini öpmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında amca eli öpmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında amca öpmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir