AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca öpmek

Kahve falında amca öpmek

Kahve falında amca öpmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, masa başı bir işe girileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ne yapacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında amcanın elini öpmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında amca eli öpmek başarılı bir insan olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında amcaoğlu öpmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcayı öpmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek maneviyata daha çok önem verileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcamın elini öpmek eğlence ve renk geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir