AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca oğlunu öpmek

Kahve falında amca oğlunu öpmek

Kahve falında amca oğlunu öpmek hainlik yapacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, birçok iş teklifi alınacağına yorulur.

Kahve falında amca oğlunu görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca oğluna para vermek sağlık sorunlarının sona ereceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş amca oğlunu görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir