AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının elini öpmek

Kahve falında amcasının elini öpmek

Kahve falında amcasının elini öpmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sürekli tartışacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında amcasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın elini öpmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amcasının elini öpmek bir süre bu durumun devam edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek zinde kalacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca elini öpmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca eli öpmek çok güzel adımlar atılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir