AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen amcanın elini öpmek

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, hep yerinde sayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında amca elini öpmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında amca eli öpmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcanın elini öpmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında amcasının elini öpmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir