AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında amca elini öpmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında amcasının elini öpmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında amca eli öpmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcanın elini öpmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalettir.

Kahve falında amcamın elini öpmek yaşamının yoluna gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir