AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı ev görmek

Kahve falında dumanlı ev görmek

Kahve falında dumanlı ev görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, bekarsa evleneceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalettir.

Kahve falında dumanlı ev gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evi dumanlı görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Kahve falında evden duman çıkmasını görmek makam sahibi olacağına, sorununu kolayca çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evde duman görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Kahve falında evden duman çıkmak karasızlık yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında dumanlı ev görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında evde siyah duman görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir