AnaSayfa / Genel / Kahve falında is duman görmek

Kahve falında is duman görmek

Kahve falında is duman görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında is duman gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında duman isi görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında is duman görmek çok sevileceğine, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında duman görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı duman görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duman kokusu almak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından duman çıkmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında dumansız yangın görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde duman görmek rahat bir hayatı olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir