AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde duman görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde siyah duman görmek dertlerin son bulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, evleneceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duman görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gökyüzü görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek dileklerinin yerine geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir