AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada duman görmek

Kahve falında odada duman görmek

Kahve falında odada duman görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeteneklerini geliştirmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet eder.

Kahve falında odada duman gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında odanın içinde duman görmek işlerinin bir anda bozulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı oda görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, yepyeni biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında odada duman görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında duman kokusu almak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında duman isi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz duman görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir