AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın yıkılmasını görmek

Kahve falında dağın yıkılmasını görmek

Kahve falında dağın yıkılmasını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, imkânsızı başaracağına, borçların kapanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında yıkılan dağ görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında dağın yıkılmasını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın yıkıldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağların yıkıldığını görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılacak ev görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan çatı görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında putların yıkıldığını görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir