AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlardan geçmek

Kahve falında dağlardan geçmek

Kahve falında dağlardan geçmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında dağlardan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında dağın içinden geçmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dağlardan geçmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan geçmek onu darda bırakmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında camdan geçmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadroya geçmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sınıfı geçmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir