AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, zorlukların yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek ruhen güzelleşeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü tırmalanmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir