AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet eder.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tır devrildiğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Kahve falında tır almak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında tır park etmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir