AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü tırmalanmak

Kahve falında yüzü tırmalanmak

Kahve falında yüzü tırmalanmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, sevilip sayılacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüzü tırmalanmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında yüzü tırmalanmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırmalanmış yüz görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tıravesti görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işarettir.

Kahve falında devrilen tır görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya yüklü tır görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tır çarptığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır devrildiğini görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tırla yolculuk etmek başarılarının katlanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir