AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ağaca tırmanan birini görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına tabir olunur.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir