AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tır kasası görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçan tır görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tır görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir