AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa tırmanan birini görmek

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, doğru bir karar verileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, zararların telafi edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dağa tırmanan birini gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret eder.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırın devrildiğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bütçesinin küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi tır görmek pek az kazanç getireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında tır sahibi olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tır görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir