AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, umutsuz olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tır dorsesi görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tır devirmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir