AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa tırmanırken düşmek

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu günler göreceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tırmanırken düşmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında tır kamyonu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tır satın almak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında tırın altında kalmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tır devirmek giderlerin artış göstereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir