AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ başında olmak

Kahve falında dağ başında olmak

Kahve falında dağ başında olmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında dağ başında olmak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın başında olmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ başında oturmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında dağın başına çıkmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ başında kar görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet eder.

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ başında olmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir