AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın başına çıkmak

Kahve falında dağın başına çıkmak

Kahve falında dağın başına çıkmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, engel teşkil edeceğine delalettir.

Kahve falında dağın başına çıkmak gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında dağın başına çıkmak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında dağın başında olmak muradına ereceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ başında oturmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ başında ev görmek maneviyatının çökeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dağ başında olmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek kişinin esenlik bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir