AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ başında olduğunu görmek

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yatırımların heba olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Kahve falında dağ başında olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek kişinin her daim iyi anılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında dağın başında olmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ başında ev görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Kahve falında dağ başında olmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın başına çıkmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir