AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ başında oturmak

Kahve falında dağ başında oturmak

Kahve falında dağ başında oturmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, mutluluk bulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalettir.

Kahve falında dağ başında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında dağ başında oturmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde oturmak ailesindeki huzurun bozulacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına inanılır.

Kahve falında dağda oturduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dağda oturmak hem de yeni mülkler satın alacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağda oturmak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında dağ başında kalmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dağın başında olmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir