AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın başında olmak

Kahve falında dağın başında olmak

Kahve falında dağın başında olmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, küfürlü söze, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın başında olmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında dağ başında olmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında dağın başına çıkmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ başında ev görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında dağın başında olmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir