AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ başında kar görmek

Kahve falında dağ başında kar görmek

Kahve falında dağ başında kar görmek kazancın gittikçe azalacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında dağ başında kar gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında dağ başında kar görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın başında olmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işlerin sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında dağ başında oturmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dağ başında olmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yanlış işler yapacağına inanılır.

Kahve falında dağın başına çıkmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek hak yemeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ başında kalmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir