AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın başında olduğunu görmek

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek

Kahve falında dağın başında olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kazancının bol olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın başında olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında dağ başında ev görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında dağın başına çıkmak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ başında olduğunu görmek üzüntülerin son bulacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dağ başında oturmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın başında olmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ başında olmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir