AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ başında kalmak

Kahve falında dağ başında kalmak

Kahve falında dağ başında kalmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, mali krize gireceğine, hayattan yana keyif bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Kahve falında dağ başında kalmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Kahve falında dağ başında kalmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda kalmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda mahsur kalmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda yalnız kalmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağların arasında kalmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ başında olmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir