AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yeşil elma görmek

Kahve falında çürük yeşil elma görmek

Kahve falında çürük yeşil elma görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, inancının zayıflayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yeşil elma gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında çürük elma toplamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çürük elma almak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, onurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında çürük elma görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında içi çürük elma görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir