AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük elma toplamak

Kahve falında çürük elma toplamak

Kahve falında çürük elma toplamak malının ve parasının da büyüyeceğine, bütçesinin küçüleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yaşamına bakacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük elma toplamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çürük elma toplamak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük elma almak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, düşmanların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi çürük elma görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir