AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çürük elma görmek

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çürük elma gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına inanılır.

Kahve falında çürük elma toplamak güzel ve mutlu günler görüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak hasta ise şifa bulacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında içi çürük elma görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, kendi işini açacağına işaret eder.

Kahve falında çürük elma görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet eder.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir