AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük elma almak

Kahve falında çürük elma almak

Kahve falında çürük elma almak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük elma almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında çürük elma soymak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çürük elma toplamak mekân değiştireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çürük elma görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında çürük elma almak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir