AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çürük elma görmek

Kahve falında yeşil çürük elma görmek

Kahve falında yeşil çürük elma görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çürük elma gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Kahve falında çürük elma toplamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük elma almak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi çürük elma görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında çürük elma soymak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çürük elma görmek büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir