AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi çürük elma görmek

Kahve falında içi çürük elma görmek

Kahve falında içi çürük elma görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, harama göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi çürük elma gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında içi çürük elma görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çürük elma toplamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek eşe dosta yardım edileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret eder.

Kahve falında çürük elma soymak süzüleceğine, ağlayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük elma almak kötü karakterli bir kadına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük elma görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir