AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük elma görmek

Kahve falında çürük elma görmek

Kahve falında çürük elma görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, ileri gideceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında çürük elma gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Kahve falında çürük elma soymak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında çürük elma almak hayattan yana yüzünün güleceğine, hatalarını fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, istenmeyen olayların olacağına yorulur.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük elma görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük elma toplamak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir