AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kuru soğan görmek

Kahve falında çürük kuru soğan görmek

Kahve falında çürük kuru soğan görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, fakirlerin güleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük kuru soğan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük soğan görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan ısırmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru soğan pişirmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan koklamak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir