AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru beyaz soğan görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru soğan pişirmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir