AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan koklamak

Kahve falında kuru soğan koklamak

Kahve falında kuru soğan koklamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zenginlik kazanacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kötü günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan koklamak gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuru soğan koklamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan soymak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan temizlemek kötü gününden de geri duracağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir