AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan ısırmak

Kahve falında kuru soğan ısırmak

Kahve falında kuru soğan ısırmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan ısırmak gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında kuru soğan ısırmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan ısırmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kuru soğan vermek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kuru soğan almak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok kuru soğan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir